MHPp’li Çetin: “Yerel Seçimlerde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da İyi Sonuçlar Alacağız“

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yerel seçimlerde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da iyi sonuçlar alacaklarını söyledi.

MHPp’li Çetin: “Yerel Seçimlerde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da İyi Sonuçlar Alacağız“
MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Kırklareli İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada partililerle bir araya gelen Çetin, ülkenin içinde bulunduğu kritik süreçte yapılacak olan seçimlerin önemini il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek anlattıklarını belirterek, “MHP Genel Merkezi olarak teşkilatlarımızı yerinde görmek, denetlemek, önümüzdeki günlerde yapılacak mali idariler seçimleri ile ilgili teşkilatlarımızın hazırlık durumunu yerinde istişare etmek amacıyla Kırklareli’ni ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında bölgedeki teşkilatlarımızdan vatandaşımızı Türkiye’nin gündemi ile ilgili duyarlılıkları, hassasiyetlikleri, beklentileri ve ülkenin geleceği ile ilgili düşüncelerini tespit etme imkanı da buluyoruz. Teşkilat tabiri ile alan çalışması yapan arkadaşlarımızdan, bulundukları yerlerdeki vatandaşlarımızın duygularını, beklentilerini, düşüncelerini ve bu beklentilerin tercümanı konumunda olan kanaat önderlerinin düşüncelerini yerinde tespit etme imkanı buluyoruz. MHP Genel Merkezi ve bölgedeki teşkilatlar olarak ülkemizin içinde bulunduğu durum paralelinde ülkemizin geleceği ile ilgili önemli işaretlerin verileceği bir seçim olduğu inancındayız. Mahalli İdareler Kanunu’nun yürürlüğe girmesi ile birlikte artık yapılacak seçimler, geçmişte bildiğimiz klasik belediye başkanı seçimi, belediye meclis üyesi seçiminin ötesinde belediye seçimlerinin yapıldığı bölgedeki insanlarımızın sağlıklı, güvenli bir hayat sürdürebilecekleri, çocuklarının geleceği ile ilgili program yapıp yapamayacakları sorusunun cevabının arandığı seçimlere dönüşmüştür. Bu nedenle mahalli idareler seçimlerinde ülkemizin masa başında, federasyon adı altında, konfederasyon adı altında, masa başında bölünüp parçalanmasına fırsat vermeyecek, milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü, vatan topraklarımızın bölünmezliğini perçinleyecek bir iradenin sandıktan çıkması için milli düşünen bütün insanlarımızın MHP bünyesinde toparlanıp sandıktan kötü gidişatı durdurabilecek mesajı vereceğine inanıyoruz. Bölge insanımızda bu duyarlılığı gördük. Bölgedeki vatandaştan aldığımız sıcak enerji ile mahalli idareler seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ bölgesinde de iyi neticeler alacağımızı bölgedeki tespitlerimizde gördük. İyi sonuçlar bekliyoruz, takdir milletimizin olacaktır” dedi.

Toplantıda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Çetin, MHP Genel Merkezi olarak herhangi bir birime kamuoyu yoklaması yaptırılmadığını, aday adaylarının ve adayların belirlenmesi süreci içersinde Türkiye genelinde de olduğu gibi mahallide de kamuoyu yoklamaları yapılacağını belirtti.

Büyük Türk milletinin mensuplarının tarihinde görülmedik oranda ‘Ülkemizin geleceği ne olacak?’ sorusunun cevabını arar hale geldiğini ifade eden Çetin, “Devletimizi yıkmak, vatanımızı bölmek, milletimizi parçalamak isteyen küresel güçlerin taşeronu konumunda olan terör örgütü yöneticileri ile dağda, masada, İmralı’da devlet yetkilileri tarafından pazarlıkların yapıldığı negaratif sistem tartışmalarının kamuoyuna alıştırılmaya çalıştırıldığı bir dönemde, kanıyla canıyla vatanlaştırdığı bu topraklarda yaşayan insanlarımız kendi geleceklerini, çocuklarının geleceklerini bölünmüş bir vatan coğrafyası üzerinde nelerin olabileceği sorusunun cevabını bu mahalli idareler seçimlerinde çok net verecektir. Bu ülkede yaşayan vatandaşlarımız kanlarıyla, canlarıyla kazandıkları vatan topraklarının demokratik haklar, insan hakları, analar ağlamasın örtüsü altında ‘barış istemiyor musun?’ örtüsü altında bu oyunları artık gördü. Gereken seçimlerde cevaplarını çok net vereceklerini biliyoruz” diye konuştu

Kaynak: İHA