Malatya Emniyet Müdürü Aygün, Dezavantajlı Çocuklar İçin Çalışmaların Yapılacağı ''deniz Yıldızı'' Adlı Proje Kapsamında, Çocuklarla Bowling Oynadı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, suça yönelmiş dezavantajlı çocuklar için ''Deniz Yıldızı'' adlı proje başlattı. Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, projede yer alan çocuklarla bowling oynadı.

Malatya Park Alışveriş Merkezi'ne gelen Aygün, projede yer alan 20 çocukla bir süre sohbet etti. Daha sonra onlarla bowling oynayan Aygün, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dezavantajlı gruplarda büyüyen çocukların daha sağlıklı bir gelişim gösterebilmesi amacıyla böyle bir proje başlattıklarını söyledi.

Amaçlarının çocukların en iyi şekilde yetişmesini sağlamak olduğunu dile getiren Aygün, çeşitli etkinliklerle çocukları farklı sosyal ortamlara yönlendirerek içinde bulundukları olumsuz sosyal çevrenin etkilerini azaltmayı planladıklarını ifade etti.

Çocukların yarın da Elazığ'a giderek, polis amcaları eşliğinde buradaki tarihi yerleri gezeceklerini anlatan Aygün, proje devam ettiği sürece çocuklarla çeşitli etkinlikler vasıtasıyla biraraya geleceklerini kaydetti.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA