Hijyenik Kahvehaneye Teşekkür Belgesi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, temizlik ve hijyen kurallarına uyan bir kahvehaneye teşekkür belgesi verdi.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamada, Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan bir kahvehaneyi ziyaret eden Köksal'ın işletme sahibi Tacettin Altuntaş'a temizlik ve hijyen kurallarına uyduğu için teşekkür belgesi verdiği bildirildi.

Ziyarette konuşan Köksal, işletmeyi tebrik ederek, ''Kahvehaneye bulaşık makinesini koyarak diğer meslektaşlarına da örnek olan ve temizliğe önem veren işletme sahibi Tacettin Altuntaş'ı kutluyor, bu hizmetlerin diğer kahvehanelerimize de örnek olmasını temenni ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Kahvehane sahibi Tacettin Altuntaş ise bardak ve fincanları bulaşık makinesinde yıkadığını belirterek, şunları kaydetti:

''Yerleri halılarla, camları da perdelerle kaplayarak güzel bir mekan haline getirdim. Temizlik ve hijyen konusunda yapmış olduğum bu çalışmalar müşterilerimin de hoşuna gidiyor. Kahvehanemde günlük olarak temizlik yapıyorum.''

Konuşmaların ardından Köksal, Altuntaş'a kitap ve teşekkür belgesi verdi.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA