Gölbaşı Belediyespor’da Yeni Dönemde Hedefler Büyük

Gölbaşı Belediyespor yeni yönetimi, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın da katılımlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gölbaşı Belediyespor’da Yeni Dönemde Hedefler Büyük
Başkan Odabaşı, Gölbaşı Belediyespor’un daha iyi seviyelere çıkacağına inandığını söyledi.

Gölbaşı Belediyespor’da Ersin Pehlivan başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, kongre sonrası ilk toplantısını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın da katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıya eski yöneticiler de katıldı ve devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Kongre sonrası gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, Gölbaşı Belediyespor’un daha iyi seviyelere çıkacağına inandığını söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ersin Pehlivan başkanlığında oluşan yeni yönetime başarılar dilerken eski yönetime de teşekkür etti. Odabaşı, “Bundan önceki yönetim, Gölbaşı Belediyespor'umuzu bir basamak öne çıkardı. Yeni yönetimimiz de inanıyorum ki ondan daha yukarı çıkartacaktır. Gölbaşı Belediyespor'u hep birlikte en iyi seviyeye çıkartacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Daha sonra görev devirk teslimi gerçekleştirildi.

Eski Başkan Fahrettin Aydınlı, yeni yönetime başarılar dileyerek; “Siz değil, biz olacağız; kardeş olacağız ve yardımcı olacağız. Ersin Pehlivan kardeşimizin her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Yeni Başkan Ersin Pehlivan da; “Aldığımız bu bayrağı layıkıyla gerçekleştirmeye çalışacağız. Gölbaşı Belediyespor'a ben ve yönetimim, en üstün başarıları sağlamak ve en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Eski başkanımıza ve yönetimine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yeni Başkan Ersin Pehlivan, futbol, basketbol ve halterden sonra boks, sayokan ve okçuluk sporlarında da faaliyet göstermeye çok kısa süre içinde başlayacaklarını bildirdi .
Kaynak: İHA