Gagiad Heyeti Tümsiad Başkanı Çekici'yi Ziyaret Etti

Gaziantep Genç İşadamları Derneği Başkanı Taner Özdurak ve yönetim kurulu üyeleri, 3. dönemdir tekrar seçilen Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Cuma Çekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Çekici ziyarette, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GAGİAD'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Çekici,''Tekrar göreve seçilerek üzeremize yükümlülük aldık. Bu görevi layığı ile yerine getirmeye çalışacağız. İş adamları derneği olarak gayemiz, düşüncemiz bu memlekete hizmet etmek. Bu kentin, bu ülkenin ilerlemesi için çalışıyoruz. Bu yönde her zaman GAGİAD ve diğer kurumlarla ile iş birliği yapmaya hazırız'' ifadelerini kullandı.

GAGİAD Başkanı Özdurak ise genç iş adamları olarak amaçlarının Gaziantep'in her alanda bir adım daha öne çıkması için çalışmak olduğunu bildirdi.

Özdurak,''El ele güç birliği içerisinde Gaziantep için daha iyi şeyler yapacağız. Gaziantep'in yaşadığı sorunların çözümü için fikirlerimiz her zaman var. Bu sorunların aşılması için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu açıdan gerek sivil toplum kuruluşları, gerek diğer kurumlarla projeler ve çözümler üretmeye çalışıyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

-Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarısı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü erteleme maçında deplasmanda Kilis Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün gollerini Ümit, Ufuk ve Engin atarken Kilis Belediyespor'un tek golünü ise Barış kaydetti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, alınan galibiyetten dolayı oyuncaları kutladı.

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Yayıncı: Sevil Çelik
Kaynak: AA