Finansbank'tan Maaşını Alanlara Özel Fırsatlar...

Finansbank, FinansMaaş'ı tercih eden kurumsal müşterilerine ve maaşlarını FinansMaaş ayrıcalığıyla alan çalışanlara fırsatlar sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, FinansMaaş kullanan kurumsal müşterilerine hesap işletim ücreti olmadan internet bankacılığıyla hafta sonu ve tatil günlerinde ödeme yapma imkanı sağlayan Finansbank, ayrıca 3 güne kadar sıfır faizli maaş kredisi kullanma olanağı da sunuyor. Maaş ödemesi yapan firmalar, maaş kredisi sayesinde hesaplarında ödemeye yetecek kadar bakiye olmasa da maaş ödemesini gerçekleştirebiliyor ve bu işlem için, geri ödemesi üç günü geçmediği müddetçe faiz ödemiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Finansbank Kitle Bankacılığı Direktörü Enis Kurtoğlu, şunları ifade etti:

''Maaşlarını Finansbank'tan alan çalışanlar için ise kredi taleplerinde de faiz indirimi uygulanıyor. Çalışanların konut kredisinde yüzde 25 dosya masrafı indirimi, ihtiyaç kredilerinde yüzde 25 ve taşıt kredilerinde yüzde 10 faiz indirimi hakkına sahip olduğu sistemde, internet bankacılığı üzerinden yapılan EFT ve havale işlemlerinden de ücret alınmıyor. Tüm bunların yanı sıra maaş ödemesi Finansbank üzerinden yapılan müşteriler, hesaptan yeni otomatik ödeme talimatı vererek 6 ay vadeli faizsiz 600 lira bedava kredi kullanabiliyor. 2013 ocak ayı itibariyle BES yüzde 25 devlet katkısının çok gündemde olduğu bir dönemde, sadece maaş müşterilerine özel, FinansMaaş Bireysel Emeklilik Planına dahil olan müşteriler giriş aidatı ödemiyor ve sadece 107 lira Asgari Katkı Payı ödeyerek sistemde kalabiliyorlar.''

FinansMaaş müşterilerine sunulan hizmetlere ilişkin detaylı bilgiye Finansbank'ın internet sitesi ''www.finansbank.com.tr/maas'' sayfasından ulaşılabiliyor.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA