Fikret Otyam Sanat Galerisi’ne Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Demirciler İçi’nde oluşturduğu Fikret Otyam Sanat Galerisi, yoğun ilgi görüyor.

Fikret Otyam Sanat Galerisi’ne Yoğun İlgi
Açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 bin kişinin ziyaret ettiği galeri, çarşı esnafının da yüzünü güldürdü. Antalya’da 5 Ocak’ta hizmete açılan Fikret Otyam Sanat Galerisi’nin kente önemli bir kültür hizmeti sunduğu belirtilirken, tarihi Demirciler İçi’nde oluşturulan ve Türkiye’nin en önemli sanatçılarından ressam, gazeteci, yazar Fikret Otyam’ın adını taşıyan sanat galerisinin, açıldığı günden bugüne vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü kaydedildi.

Fikret Otyam ve eşi Filiz Otyam’ın eserlerinin sergilendiği galeride, sanatçı Fikret Otyam’ın zaman zaman sevenleriyle bir araya gelerek, söyleşi gerçekleştirdiği belirtildi. Demirciler İçi esnafına da hareket getiren sanat galerisini yaklaşık 5 bin kişi ziyaret ettiği ifade edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin Demirciler İçi’nde 11 Şubat’ta Soba Müzesi’ni de açmasıyla bölgenin tekrar eski hareketliliğine kavuşmasının beklendiği bildirildi.

Kaynak: İHA