Çaldığı Televizyonu Sokağa Bırakıp Kaçtı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir eve giren hırsız, çaldığı LCD televizyonla kaçmak istedi.

Çaldığı Televizyonu Sokağa Bırakıp Kaçtı
Polisin olay yerine gelmesi sonucu kıstırılan hırsız, televizyonu sokağa bırakarak kayıplara karıştı. Olay, ilçe merkezindeki Hamdibey Mahallesi İ. Ethembey Caddesi 1. sokakta bulunan tek odalı evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir hırsız, annesiyle yaşayan Güllü Hızlı (19)'nın evine girdi. Hırsız, evdeki LCD ekran televizyonu alıp çıkmak istedi. Ancak o sırada evde bulunan kızı fark etmeyen hırsız dışarı çıkmak isterken, Güllü Hızlı ile karşılaştı. Bir anda cebindeki bıçağı çıkararak genç kıza saldıran hırsız, kızın kendisini korumak için geri adım attığı sırada evden dışarı çıkmayı başardı. Polisin olay yerine gelmesi sonucu çaldığı televizyonla kaçamayacağını anlayan hırsız, televizyonu dar bir sokağa atıp, havanın kararmasından yararlanarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Polis araçlarının yanı sıra yaşadığı olay sonrasında sinir krizi geçiren genç kıza olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Evlerde temizlik yaparak annesiyle birlikte yaşadığı tek göz gecekonduda bulunan LCD televizyonun çok kısa bir süre önce 24 ay taksitle satın alındığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor .
Kaynak: İHA