Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ''Kötülük mayası bu büyük ve temiz gölde tutmadı, hiçbir zaman da tutmaz'' dedi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye başkanlığının dünyanın en tatmin edici ve gurur verici görevlerinden biri olduğunu söyledi.

''Vatandaşların istekleri ve beklentileri ile ekibimin ve kendimin şehircilik bakış açısını birleştirdim ve şehri daha iyiye doğru dönüştürmeyi hedef edindim'' diyen Yılmaz, ''Bunu yaparken dünyadaki en Son şehircilik modelleri ve trendlerinden yararlandığım gibi Sonuçlarını bizzat vatandaşlarımın arasında takip ettim. Böyle bir çalışma sisteminin içinde polemiğin yeri yoktur, olmamalıdır. Polemiği, yalan ve iftirayı icraat zannedenlerin belediye çalışmalarını örnek almalarını tavsiye ediyorum'' diye konuştu.

Yılmaz, sadece yapıcı eleştirilere gönlünün ve kapısının açık olduğunu ifade ederek, ''Çünkü ancak böyle Bolu halkına yararlı olunacağını düşünüyoruz. Bize göre Bolu Belediye Başkanlığı, polemikle vakit kaybedilmeyecek kadar kutsal bir görevdir ve sadece çalışmayı hak eder. İcraat söz ile değil, çalışmak ile olur ama iyi icraat için öncelikle iyi adam olmak gerekir'' şeklinde konuştu.

Bolu'yu ve Türkiye'yi düşünerek çalışmalarına devam ettiğini belirten Yılmaz, şunları bildirdi:

''Tavsiyem, herkesin böyle davranması çünkü ancak böyle davranırsak, kamu yararı için geldiğimiz görevi amacına uygun icra etmiş oluruz. Bugüne kadar sadece kamu yararı için imza attım, bundan Sonra da böyle davranmaya devam edeceğim. İcraatımla ilgili en ufak bir kuşkusu olanın bu kuşkuyu takip etmekte özgür olması demokratik bir ülke için Son derece normaldir. Normal olmayan ise bazı görevleri sadece iftira, yalan ve polemikle sürdüreceklerine inananların varlığıdır.''

''Ehil olmayana sabretmek, ehil olanı parlatır'' diyen Yılmaz, ''Sabrediyoruz ancak şunu da herkesin bilmesini istiyorum. Kötülük mayası bu büyük ve temiz gölde tutmadı, hiçbir zaman da tutmaz. Bu şekilde davrananların sadece Bolu'ya değil, tüm ülkeye zararları dokunduğuna inanıyorum. Bu eski ve Son derece zararlı hastalıktan bazı isimlerin, grupların, medya temsilcilerinin süratle kurtulmalarını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Hedefinin büyük olduğunu kaydeden Yılmaz, ''Bir neslin kaderini bir önceki nesil belirler. Kusura bakmasınlar, Bolu'nun geleceği, Bolu halkı her şeyin üstündedir. Biz aynı şevk ve hızda yola devam ediyoruz. Ey, polemiklerle, iddialarla Bolu'nun geleceğini kısır sözcüklere, yalan suçlamalara, yalan haberlere, üretilen senaryolara mahkum etmeye çalışanlar, eğer birazcık Bolu'yu ve Bolu halkını düşünüyorsanız, ya bir yol bulun ya bir yol açın ya da yoldan çekilin'' diye belirtti.

Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA