Belediye Meclisi Toplanıyor

Kastamonu Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısının 4 Şubat'ta yapılacağı bildirildi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, Belediye Meclis Toplantısı'nın Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz'un başkanlığında Belediye Hizmet Binası'nda 4 Şubat Pazartesi saat 19.00'da yapılacağı belirtildi

Açıklamada, tek gündemli toplantıda, imar plan tadilatlarının görüşüleceği kaydedildi.

-TKDK'nın 9. proje çağrı ilanı arıcıları da kapsıyor

Kastamonu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Erden, Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu'nun 9.'uncu proje çağrı ilanının arıcıları da kapsadığını bildirdi.

Erden, yaptığı yazılı açıklamada, TKDK'nın 9.'uncu çağrısı kapsamında sunulan ve kurum tarafından onaylanan projelerin yüzde 50'sinin, Avrupa Birliği ve Türk Hükümeti tarafından hibe olarak karşılanacağını belirtti.

Çağrının arıcıları da kapsadığı ifade eden Erden, arıcıların ''Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi Ve Geliştirilmesi'' başlığında başvurular yapabileceği aktardı.

Açıklamada, arıcıların 15 Şubat ile 15 Mart tarihleri arasında yapmak istedikleri işleri projelendirerek TKDK'ya teslim etmeleri gerektiği kaydedildi.

-Tosya'da plan yenileme eğitimi

Tosya İşletme Müdürlüğü'nde işletme şeflerine yönelik amenajman planlarının yenilenmesiyle ilgili eğitimin verildiği bildirildi.

Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Tosya İşletme Müdürlüğünde işletme şeflerine yönelik amenajman planlarının yenilenmesiyle ilgili eğitim düzenlendiği belirtilerek, eğitimi Amenajman Rehberlik ve Denetim Başmühendisi Necdet Mengen, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Engin Ateş, Amenajman Başmühendisi Erkan Tüysüz ve OİP Şube Mühendisi Ergün Kahvecioğlu tarafından verildiği kaydedildi.

Muhabir: Özkan Beyer-Esra Karamuk

Yayıncı: Sinan Özmüş
Kaynak: AA