Başkan Vergili, Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kayabaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Vergili, Mahalle Sakinleri İle Buluştu
Her gün bir mahallede oluşturulan başkanlık makamında görevini sürdüren Başkan Rafet Vergili, Kapullu Mahallesi’nin ardından Kayabaşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Kayabaşı Mahallesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı ve daire müdürlerinden Zabıta Müdürü Sedat Köse, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Emin Ünal da hazır bulundu. Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Emin Altıntaş, göreve geldiği günden bu güne, Karabük’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye teşekkür etti. Mahalle sakinleri Başkan Vergili’ye yapmış olduğu asansörden dolayı teşekkür ederek, “Biz yaşlılar buradaki merdivenden çok zor çıkardık. Şimdi ise tek tuşla çıkıyoruz. Sizlerden mahalleli olarak çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Mahalle sakinleri Başkan Vergili’den mahallelerine çocuk parkı ayrıca doğalgaz geçişi sırasında bozulan yolların yapılmasını ve Kayabaşı Mahallesi’ne Sosyal Yaşam Binası isteklerinde bulundular. Başkan Vergili, yolların yazın tamamının asfaltlanacağını, çocuk parkının ise yapılacağını söyledi.

Her ay Kayabaşı Mahallesi’ne mutlaka geleceğini söyleyen Başkan Vergili, “Birinin sıkıntısı olduğu zaman belediyeye geldim, belediye başkanını göremedim diyemeyecek. Sıkıntısını mahallesine geldiğimiz zaman bizzat benimle görüşüp iletebilecek. Her gün bir mahalledeyiz. Önümüzdeki ay program dâhilinde yine mahallenize mutlaka geleceğim” dedi.

Başkan Vergili, mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Kayabaşı Mahallesinde oluşturulan başkanlık makamından ayrıldı .
Kaynak: İHA