Başkan Evcilmen Yeni Araç Filosunu Tanıttı

Muratpaşa Belediyesi araç parkına 29 yeni araç kazandırdı.

Muratpaşa Belediyesi 2. etap araçların tanıtımını Muratpaşa Kent Meydanı'nda gerçekleştirdi. 14 combo, 14 çift kabin pikap ve bir cenaze aracı olmak üzere toplam 29 aracı filosuna katan Muratpaşa Belediyesi'nin parkındaki araç sayısı 218'e ulaştı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Son bir yılda alınan 117 araç ile toplam 218 araç ve iş makinesine sahip olduklarını söyledi.

Son bir yılda 117 aracı belediye filosuna kazandırdıklarını belirten Evcilmen, ''Biz her zaman bağımsız olmayı ve her zaman kendi hizmet irademizi ortaya koymayı arzu ettik. Bu araçlar bizim ve istediğimiz zaman, istediğimiz şekilde, her türlü hizmetin yapılmasına dönük kullanabileceğiz'' dedi.

Araçların Son model ve Son teknolojiyle donatılmış araçlar olduğunu ifade eden Evcilmen, yakın bir zaman diliminde İtalya'da yapımı devam eden 5 iş makinesinin de filoya katılacağı kaydetti.

Araç alma kararı ile çok iyi bir karar verdiklerinin altını çizen Evcilmen, ''Bu araçları almakla her ay 500 bin liralık bir avantajı ekonomik olarak kasamıza bıraktık. Bu araçların sahibi olarak da kendi hizmet irademizi her an kullanma şansını yakaladık'' diye konuştu.

Araçlara ait ödemelerin 18 ayda tamamlanacağını belirten Evcilmen, Son teknolojiyle donatılmış Son model araçların birçok ihtiyaca cevap vereceğini vurguladı. Muratpaşa Belediyesi olarak ortaya çok güzel bir tablo koyduklarını dile getiren Evcilmen, ''Meclis üyesi arkadaşlarımızı bu konuda verdikleri destekten dolayı kutlamak istiyorum. Böyle güzel bir tabloyu ortaya koymaktan açıkça ben de gurur duyuyorum'' dedi.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA