Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda Osmaniye ekibi Kadirlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Bal Ligi
TFF sahasında Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Takımın antrenmanını 44 Malatyaspor yönetimi de izledi. Yönetim adına bir değerlendirmede bulunan Kulüp 2. Başkanı Ramazan Dere, İstanbul’dan takımı izlemek için geldiğini belirterek, alınan başarılı sonuçların hedef için kendilerini çok umutlandırdığını söyledi.

Dere, takımın moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu kaydederek, “Takımımızda her şey yolunda ve olumlu. Bu hafta Kadirlispor deplasmanına gideceğiz. Zorlu karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah Kadirlispor maçını kazanıp, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

Takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduklarını dile getiren Dere, “Tablo çok iyi. Bir takımda moraller yerindeyse başarıda gelir. Allah’a şükür bizim takımımızda herkesin keyfi yerinde ve iyi bir hava var. İnşallah bu moral, Kadirlispor maçına da en iyi şekilde yansır. İyi bir futbolla galibiyeti alırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA