Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren Yılın Yöneticisi Ödülünü Aldı

Basketbol gönüllüleri tarafından basketbola hizmet amacıyla 1993 yılında İzmir'de kurulan ve o günden bu yana tüm Türkiye'yi kucaklayan sporcu, antrenör, yönetici, hakem ve basketbola gönül veren basketbol sevdalılarının oluşturduğu Basketbol Adamları Derneği’nin ödüle layık gördüğü kişi ve kurumlar ödüllerini aldı.

Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren Yılın Yöneticisi Ödülünü Aldı
Yılın yöneticisi ödülüne Aliağa Spor Klübü Başkanı Uğur Eren layık görüldü.

Ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden alan Eren başarının ödüllendirilmesinin anlamlı olduğunu ifade ederek; " “Bu ödül bizim daha başarılı olmamızı, başarı çıtamızı daha yukarı taşımamıza yardımcı olacak. Ödülü Aliağa halkı adına alıyorum” dedi.

Eren; "Basketbol oskarlarında verilen ‘yılın yöneticisi’ ödülü daha önce açıkladığım gibi Aliağa halkı adına aldım. Çünkü bu başarının tüm kente ait olduğunu düşünüyorum. Bu ödül bizim daha başarılı olmamızı, başarı çıtamızı daha yukarı taşımamıza yardımcı olacak. Hem kulübümüz hem de Aliağa halkı adına hayırlı olmasını diliyorum. Böylesi onur verici bir ödüle layık gören basketbol adamalarına da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi
Kaynak: İHA