Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Baş Açıklaması

Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, ''Al Caddesi tek yön uygulamasının kalkmasını ardından çift yönlü araç trafiğine açıldı'' dedi.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlçe Trafik Komisyonu kararıyla tek yön olan caddelerin çift yön olarak trafiğe açılmasını ardından ekiplerinin kurullara uymayan araçların sürücülerine cezai işlem uygulamaya başladığını söyledi.

Alaplı'da araç sayısının artmasıyla birlikte ilçenin işlek caddelerinde trafikte aksama meydana gelmemesi için tedbirler aldıklarını ifade eden Baş, şöyle konuştu:

''Al Caddesi tek yön uygulamasının kalkmasını ardından çift yönlü araç trafiğine açıldı. Caddede tek yön uygulaması olduğu zamanlarda trafik akışı çok rahat oluyordu. Ancak tekrar çift yön uygulamasına geçildiği için özelikle hatalı parklar trafik akışını engelliyor. Ekiplerimiz sürekli devriye gezerek önce uyarıyor. Uyarıya aldırmayan araçların da fotoğrafını çekerek sürücülerine cezai işlem uyguluyorlar. Bu cadde üzerinde herhangi bir şekilde park yasağı olan araçların park etmemesi gerekiyor. İlçede 10 günde 320 araca park cezası uygulandı.''

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Erdinç Aksoy
Kaynak: AA