Ak Parti Burdur Milletvekili Yıldırım Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, yıllardır elektriği olmayan Saka Mahallesi'nin elektriğe kavuşacağını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Bucak ilçesinin Çamlık beldesine bağlı Saka Mahallesi'nde elektrik hasretinin ileriki günlerde biteceğini kaydetti.

İmar izni ve yeterli hane sayısı olmadığı için elektrik verilemeyen Saka Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda Son aşamaya gelindiğini belirten Yıldırım, mahallenin ileriki günlerde karanlıktan kurtulacağını bildirdi.

Projede resmi işlemlerin tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Yıllardır elektriği olmayan Saka Mahallesi elektriğe kavuşacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TEDAŞ Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde uzun zamandır bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu elektrik konusunda Sona gelmiş bulunmaktayız. İçinde bulunduğumuz dönemde vatandaşlarımızın elektrik kullanamaması gerçekten üzüntü verici. Artık bu hasret Sona erecek. Bu süreçte, sorunun çözümü için büyük gayret gösteren başta Bucak Kaymakamımız olmak üzere ilçemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.''

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA