Acılı eş Bakan Şahin'in kollarında bayıldı

Gaziantep'teki patlamada ölen işçilerden olan Lütfü Çalakan toprağa verildi.

Acılı eş Bakan Şahin'in kollarında bayıldı
Gaziantep'te, dün yaşanan patlamada hayatını kaybeden işçilerden Lütfü Çalakan, Gaziantep protokolünün katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ölen işçinin eşine destek olmaya çalıştı.

Dün, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan patlamanın ardından hayatını kaybeden 7 işçiden Lütfü Çalakan'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Yeşilkent Mezarlığı 'na getirildi. Cenaze dolayısıyla; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata ve milletvekilleri de mezarlığa geldi. Bakan Şahin burada, hayatını kaybeden işçinin eşi Neşe Çalakan'a destek olmaya çalıştı. Sık sık fenalık geçiren Çalakan, Şahin'in kolları arasında durmakta zorlandı.

Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından, Lütfü Çalakan'ın tabutu omuzlarda taşınarak cenaze aracına bindirildi. Bu sırada ayakta durmakta güçlük çeken Neşe Çalakan ise, Bakan Fatma Şahin 'in kolları arasında baygınlık geçirdi. Acılı eş bakan ve korumalarının yardımıyla makam aracına bindirilerek, sağlık merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA