Sorgun Belediyespor Teknik Direktör Feridun Dündar İle Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta temsil eden Sorgun Belediyespor'da Teknik Direktörlük görevine Feridun Dündar getirildi.

Dündar, Sorgun Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli başkanlığında düzenlenen imza töreninin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Teknik Direktör Feridun Dündar, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu alınan Geredespor yenilgisini unutarak, hafta sonu oynanacak olan Adliyespor'u yenip tekrar üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.

Yimpaş Yozgatspor'un altyapısında futbola başlayıp, uzun yıllar formasını giydiğini, daha sonra değişik kulüplerde futbol yaşamını sürdürdüğünü, kendisinin de Yozgat'lı olduğunu ifade eden Dündar, şöyle konuştu:

''Sorgun Belediyespor bu sezon ilk yarıda gösterdiği performansla ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterdi. Ancak geçen hafta sonu alınan Geredespor yenilgisinin ardından sıralamadaki yerimiz değişti. Adliyespor'u hafta sonu kendi evimizde yenerek tekrar şampiyonluk mücadelemizi devam ettirmek istiyoruz. Amacımız Sorgun Belediyespor'u layık olduğu yere getirmektir. Bütün Yozgat'lı ve Sorgun'lu hemşehrilerimizin desteğini, ilgisini ve yanımızda olmalarını bekliyoruz.''

Sorgun Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Feridun Dündar ile birlikte yardımcı antrenörlüğe ise Hakkı Ekici'yi getirildi.

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Yayıncı: Emrah Yaşar
Kaynak: AA