Meclis İç Tüzük Komisyonu, Meclis Başkanvekillerini Dinledi

TBMM İç Tüzük Uzlaşma Komisyonu’nun bugünkü toplantısına başkanlık eden AK Parti Ankara Milletvekili Haluk İpek, “Meclis Başkanvekillerinin bütün uygulamalarda karşılaştıkları konular ile ilgili somut önerilerini aldık.Detaylı, faydalı iyi bir toplantı oldu.” dedi.

TBMM İç Tüzük Uzlaşma Komisyonu’nun bugünkü toplantısına başkanlık yapan AK Parti Ankara Milletvekili Haluk İpek, toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toplantıda Meclis Başkanvekillerini dinlediklerini söyleyen İpek, “Meclis başkanvekillerinin bütün uygulamalar ile ilgili karşılaştıkları konular ile ilgili somut önerilerini aldık. Detaylı, faydalı iyi bir toplantı oldu.” diye konuştu.

Toplantının bir bölümüne Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in başkanlık ettiğini aktaran İpek, “Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Komisyon başkanlarımızı, Anayasa Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu ve daha önce iç tüzükte çalışmış olan milletvekillerini dinleyeceğiz. Kanunlarla ilgili, tutanakla ilgili ve bütçe ile ilgili daire başkanlığını dinleyeceğiz.” dedi.

Uyumlu bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan İpek, “Meclis işini iyi yapmalı, hızlı yapmalı ve denetim faaliyeti iyi şekilde yürütülmeli temelinde tüm partiler birleşti.” şeklinde konuştu.