Kılıçdaroğlu: Hiçbir Şeyden Çekinmiyoruz; Verilmeyecek Hesabımız Yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir şeyden çekinmediklerini ve verilmeyecek hesapları olmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, hukukun üstünlüğüne inandıklarını vurguladı. Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Parti genel merkezinde gerçekleştirilen MYK sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. İç ve dış siyasi gelişmelerin ele alındığı MYK'da, Eskişehir'deki ihale soruşturması ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Antalya Adliyesi'nde ifadesinin alınması konusunun da gündeme geldiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, MYK sonrası Bilkent Otel'de CHP il başkanlarının verdiği yemeğe katıldı.

Yemeğe gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin CHP'li belediyelere yönelik operasyon yaptığını ve bundan toplumun haberi olduğunu ifade etti.

Hiçbir şeyden çekinmediklerini, verilmeyecek hesapları olmadığını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Bütün mesele, eğer böyle bir ifade alınacaksa, bilgisine başvurulacaksa uygar bir ortamda olmasını isteriz. Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz. Dediğim gibi verilmeyecek hesabımız yok." diye konuştu.

Açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu, il başkanlarıyla tek tek tokalaşarak yemek salonuna geçti. İl başkanlarıyla yenilen yemek, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu, yarın sabah da CHP Genel Merkezi'nde il başkanlarına yönelik bir konuşma yapacak .