İŞKUR Müdürü Uçar’dan Manisa TSO’ya Teşekkür Ziyareti

Manisa İŞKUR Müdürü Yüksel Uçar, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na (MTSO) istihdam alanında yapılan ortak çalışmalardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

İŞKUR Müdürü Uçar’dan Manisa TSO’ya Teşekkür Ziyareti
MTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Yılmaz ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Danışmanı Güvenç Özer ile bir araya gelen İŞKUR Müdürü Uçar, “Manisa’nın gelişiminde odalarımızın payı çok büyük. Kurumlar ile yapılan ortak çalışmalar neticesinde başarılı Sonuçlar elde ediliyor. Biz de İŞKUR olarak Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli işbirliği içerisindeyiz. Odamız, her projemizde yanımızda. Son olarak istihdam konusunda yaptığımız çalışmalar başarı ile neticelenmiştir. MANİF Fuarı’na odamızın desteği de bizleri Son derece memnun etmiştir. Bu yüzden kurumumuz olarak odamıza teşekkür belgesi vermek istedik. Bu iş birliğinin her zaman devam edeceğini biliyorum. Sonuçta kazanan Manisa oluyor” diye konuştu.

MTSO olarak, Manisa’nun gelişimine katkı sağlayacak her türlü projenin içinde yer aldıkları belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Yılmaz, “İstihdam ülkemiz için büyük bir sorun. Özellikle nitelikli eleman bulmak çok zor. İŞKUR bu anlam yaptığı çalışmalarla çok önemli bir görevi yerine getiren kurumumuz. İŞKUR ile her zaman işbirliği içindeyiz. Ziyaretten dolay kurum müdürümüz Yüksel Uçar’a teşekkür ediyor, oda olarak bundan Sonra da gereken desteğimizi vereceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi .
Kaynak: İHA