Günün kan donduran haberinde detaylar netleşti

Adana’da bir şahıs, karısı ve engelli kızını öldürdükten sonra 10. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti.Olay yerine gelen ailenin bir yakını, telefon açtığı şahsa, "Senin yüzünden intihar etti, ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacaksın" dedi.

Günün kan donduran haberinde detaylar netleşti
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Adalet Caddesi'ndeki bir apartmanın 10. katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir nar bahçesi ve soğuk hava deposu olan, bir de nar suyu fabrikası kuran Hasan Şahin (70), iflas etti. İflas nedeniyle tarlasını satışa çıkartan ancak bir türlü satamadığı için bunalıma girdiği ileri sürülen şahıs, oturma odasında yatan eşi Selbinaz Şahin'i (60), kafasına et tahtasıyla defalarca vurarak öldürdü. Ardından şahıs, uyuyan engelli kızı Ayşe Şahin'in (36) odasına gitti. Et tahtasıyla kafasına vurulan Ayşe Şahin, kaçmak istediyse de başarılı olamadı

Cinnet getiren baba, kızını ve eşini kimseye emanet edemeyeceği için öldürdüğünü, kendisinin de intihar edeceğini anlatan bir not bıraktı. Ardından arkadaşı Arif Uysal'ı arayan şahıs, 'Arif, ben eşimi ve kızımı öldürdüm. Şimdi de balkondan kendimi aşağıya atıyorum. Hakkını helal et' dedi.

Olay, intihar eden Hasan Şahin'i yerde gören vatandaşların polise ihbarıyla ortaya çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü belirledi. Polis, eve girdiğinde iki kişinin kafaları ezilerek öldürüldüğünü gördü. Acı olayı duyan ailenin yakınları da eve geldi ve gözyaşlarına boğuldu.

'SENİN YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ'
Yakınlarından biri, Hasan Şahin'in alacaklı olduğu şahsı olay yerinden arayarak, 'Hasan Şahin senin yüzünden intihar etti. Sen ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacaksın' dedi.

Şahin'in olay yerine gelen bir yakını ise fenalık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ve savcılık inceleme yaptıktan sonra 3 ceset, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şahin'in eşi ve kızını öldürdüğü et tahtasına da el konuldu

Cenazelerin Hasan Şahin'in ABD'den çalışan iki kızının gelmesinin ardından Ceyhan'ın Gümürdülü köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
Kaynak: İHA