Bolu Valisi Özçimen; ''Globalleşen Yeni Dünyada Sizlere Çok Önemli Görevler Düşüyor''

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, globalleşen yeni dünyada gençlere çok önemli görevler düştüğünü belirtti.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, kurul hakkında Özçimen'e bilgiler veren Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Sarınalbant, ''Girişimciliğin desteklenmesi ve bölgesel kalkınmada bizlerde görevler alacağız. Gönüllülük esasına göre seçildik. Kurulumuz kalabalık olduğundan daha verimli olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Türkiye'nin, yaptıkları işin bilincinde olan gençlere ihtiyacını olduğunu aktaran Özçimen, KOSGEB ve MARKA'dan istifade edilmesi önerisinde bulundu. Kendisiyle her zaman diyalog kurabileceklerini aktaran Özçimen, ''Sizlerin her zaman yanındayız. Önemli olan kendi aranızdaki saygı güveni yitirmemek. İyi çalışmak ve bütünleşmek lazım. Günümüzde fedakarlık ve özveri kavramları unutuldu. Veren el, alan elden her zaman üstündür. Siz her zaman veren taraf olun. Siz genç girişimcilerin önünü açmak bizim vazifemizdir'' ifadelerini kullandı.

Gençlerin, karar mekanizmalarında yer almasının önemine de değinen Özçimen, ''Globalleşen yeni dünyada sizlere çok önemli görevler düşüyor. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz ve sorumluluklarımızın bilincinde olmalıyız. Bu anlamda siz gençlerin İlimizde yapabileceği çok şeyler var'' şeklinde konuştu.

Muhabir: Zafer Göder

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA