Beyazay Derneği’nden Başkan Küçük’e Ziyaret

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Elbistan Şube Başkanı Gökhan Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

Beyazay Derneği’nden Başkan Küçük’e Ziyaret
Dernek yöneticileri, 11 Şubat 2013 tarihinde Genel Başkan Lokman Ayva’nın katılımıyla gerçekleşecek olan açılışa, Başkan Küçük’ü de davet ettiler.

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Elbistan Şube Başkanı Gökhan Kılıç, Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ün kendilerine her zaman destek olduğunu ifade ederek, “Hem 11 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşecek olan açılışımıza davet etmek hem de desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etmek için başkanımızı ziyaret ettik. Başkanımız her türlü projemizde, her türlü sorunumuzda her zaman yanımızda oldu. Sizlerin huzurunuzda bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Durmuş Küçük ise, dernek yönetimine ziyaret ve davetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim yapmış olduğumuz bu ufak-tefek çalışmalar bizim asli vazifelerimiz arasında. Beyazay Derneği’ne geçmelerinden dolayı da tebrik ediyorum. Beyazay Derneği Genel Başkanı Sayın Lokman Ayva eski milletvekilimiz ve bu vesileyle de Elbistan’a teşrif edeceklerini öğrendik. İnşallah güzel de bir program olur. Elbistan’ımızda sosyal aktivite anlamında da bir dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bu konuda başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA