Başkan Fadıoğlu’ndan Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin en son köyü olan Uğruca köyünde yaşayan 63 yaşındaki engelli vatandaşı ziyaret edip akülü sandalye hediye etti.

Başkan Fadıoğlu’ndan Engelli Vatandaşa Akülü Sandalye
Şehitkamil ilçesinin en Son köyü olan Uğruca Köyü’nde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık Sonucu felç kalan 8 çocuk babası 63 yaşındaki Süleyman Özdemir’i, evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Özdemir’in gündelik hayatını kolaylaştırmak ve rahat hareket etmesi için akülü araç hediye etti. Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden Özdemir, akülü araçla bazı ihtiyaçlarını karşılayabileceğini ve artık rahatça sokaklarda gezebileceğini belirtti.

İlçenin en Son köyüne giderek engelli vatandaşı sevindiren Başkan Fadıloğlu, ilçe sınırları içinde bulunan her metre karenin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Hizmetlerinden dolayı takdir toplayan Başkan Fadıloğlu’na, köylü vatandaşlar da teşekkür etti. Süleyman Özdemir’in geçirdiği rahatsızlıktan dolayı artık yürüyemez hale geldiğini belirten Başkan Fadıloğlu, “En azından köy yerinde de olsa çıkıp dışarıda hava alması, vakit geçirmesi gerekir. Kendi ihtiyaçlarını görmesi adına bizden bir akülü araba isteğinde bulundu. Biz de hem gelip yerinde ziyaret edelim hem de talep ettiği akülü aracı kendisine teslim etmek için Uğurca köyümüze geldik. Bu vesile ile de diğer vatandaşlarımızla bir araya gelip onları da dinledik. Bize ulaşan her vatandaşımızın ihtiyacına karşılık vermeye çalışıyoruz. Gerek akülü araç gerek de tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılıyoruz. Milletimizin hizmetindeyiz. İhtiyaca karşılık verebilmek için yoğun bir biçimde çalışıyoruz. Süleyman amcamıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu’nun hediye ettiği akülü araçla artık daha rahat hareket edebileceğini dile getiren Süleyman Özdemir ise, “Geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle felç kaldım. Vücudumun belden aşağısı tutmuyor. Bugüne kadar ailemin yardımıyla güçlükle ihtiyaçlarımı karşılıyordum. Herkese eziyet veriyordum. Sağ olsun belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, yepyeni akülü araç hediye ederek beni bu yükten kurtardı. Artık bundan Sonra daha rahat hareket edebileceğim. Sokaklarda dolaşıp, parklarda gezebileceğim. Çok güzel bir duygu. Allah kendilerinden razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA