Ak Parti Ar-Ge Başkanları Ankara’da

AK Parti Ar-Ge Başkanları Toplantısı Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ar-Ge Başkanı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirildi.

Ak Parti Ar-Ge Başkanları Ankara’da
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Milletvekili ve Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın da katıldığı program gün boyu sürerken AK Parti Ar-Ge Başkanları hükümetin yaptığı Ar-Ge’ye dönük icraatlar hakkında brifing aldı.

İzmir’den ana kademe Ar-Ge Başkanı Bekir Pakdemirli, Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Sevgi Beğcan, Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı İsmail Çiftçioğlu katılırken, program Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun konuşmasıyla sona erdi.

Program ile alakalı değerlendirme yapan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli, gün boyu süren eğitimin yararlı geçtiğini belirterek, birçok bakanlığın Ar-Ge birimlerinin yapmış olduğu çalışmaları detaylıca irdelediklerini belirtti.

Partinin üst düzey yöneticileri ile beraber soru-cevap şeklinde de geçen toplantılarda Ar-Ge çalışmalarını ve genel siyaseti değerlendirme fırsatı bulduklarını ifade eden Pakdemirli, Ar-Ge biriminin İzmir siyasetinde de AK Parti’nin mutfağı olacağını kaydetti.

İzmir’de üniversitelerde, teknokentlerde ve organize sanayi bölgelerinde yapılan Ar-Ge çalışmalarının takipçisi olacaklarını kaydeden Pakdemirli, İzmir’in önünü açmak adına akademisyenlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve kanaat önderleri ile İzmir’de çalışma grupları kuracaklarını söyledi.

Pakdemirli, ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile de özel bir görüşme gerçekleştirerek İzmir’de “Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 2” adlı siyaset akademisi eğitim programını 29 Mart tarihinde başlatma kararı aldıklarını belirtti.

Kaynak: İHA