‘Terminal’ filmi gerçek oldu!

Tom Hanks’in başrolünde oynadığı ‘Terminal’ filmi gerçek oldu. İspanya’dan Şili’ye gelen bir turistin tam 8 haftadır Santiago Havaalanında kaldığı ortaya çıktı.

‘Terminal’ filmi gerçek oldu!
Rodrigo Ben-Azul, ailevi bir sebeple geldiği ülkede parası bitince 2 ay boyunca havaalanında mahsur kaldı.

Yerel bir gazeteye konuşan genç turist, buraya bir aile meselesini çözmek için geldiğini ancak başaramadığını, bunun üzerine parasının da bitmesiyle havaalanına geri döndüğünü söyledi.

Havaalanında tanıdık bir yüz haline gelen Rodrigo, Noel ve yılbaşı tatillerini de burada, akrabalarının dönüş bileti için para yollamasını bekleyerek geçirdi. Havaalanı çalışanları, Şili'de özel bir kanala verdikleri röportajda Rodrigo'nun boş el arabalarını yerlerine götürerek para kazanmaya çalıştığını, bulduğu uygun noktalarda uyuduğunu belirtti.

Güvenlik kameralarında kül tablalarında sigara arayan genç adamın, yemek artıklarını da mideye indirdiği görüldü.

Genç adamın hikayesi, 2004 yılındaki 'Terminal' filmini hatırlattı. Tom Hanks ve Catherine Zeta-Jones'un başrolünü paylaştığı filmde, Viktor Navorski de Krakozya isimli bir ülkeden New York'a geliyor. Uçaktayken gerçekleşen askeri devrim nedeniyle pasaportu geçersiz kalıyor, böylece ne ABD'ye ne de ülkesine girebilen Viktor, tam 9 ay boyunca havaalanında yaşamak zorunda bırakılıyordu.

‘Terminal’ filmi gerçek oldu!