Aksagaz’dan Doğal Gaz Abonelerine Ptt Kolaylığı

Adana-AKSAGAZ ile PTT arasında, doğalgaz abonelerine daha fazla noktada fatura ödeme imkanı sunulması için işbirliği protokolü imzalandı.

Aksagaz’dan Doğal Gaz Abonelerine Ptt Kolaylığı
Konuyla ilgili açıklama yapan AKSAGAZ Bölge Müdürü Güngör Ateş, “Abonelerimiz, sayaç okuma işlemi gerçekleştirildikten sonra online olarak PTT sisteminde anında görüntülenebilir hale gelen fatura tutarlarını PTT şubelerinden görebilir ve ödeme yapabilirler. PTT ile yaptığımız bu işbirliği, abonelerimize daha yaygın ve çok noktadan hizmet götürebilecekleri bir fatura ödeme noktası imkanı sunuyor” dedi.

Adana PTT Bölge Müdürü Hakkı Altunbaş da PTT olarak AKSAGAZ ile böyle bir işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını, hizmetin en kalitelisini sunma amacında olduklarını, İSO 9001 belgesi almak için son aşamaya geldiklerini ifade etti.

Altuntaş, “AKSAGAZ’ın tüm aboneleri istedikleri PTT Şubemize gelerek faturalarını ödeyebilecekler. PTT olarak kargo olmak üzere 218 ayrı kalemde vatandaşlarımıza hizmetin en kalitelisini sunmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Aksagaz ile PTT ile imzaladığı anlaşma uyarınca, lisans kapsamında yer alan Adana, İçel, Osmaniye, İskenderun, Tarsus, Ceyhan, Dörtyol, Toprakkale, Payas, Karayılan, Sarıseki, Denizciler , Bekbele, Nardüzü, Azganlık, Belen, Kadirli, ve Antakya’da doğal gaz abonelerine doğalgaz tüketim borçlarını sorulama ve ödeme konularında kolaylık getirmeyi amaçlanıyor .
Kaynak: İHA