Başkan Akgül, Hizmette 4 Yılını Anlattı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 4 yılda Mamak’ta yaptığı çalışmaları paylaşarak, "Yaptığımız hizmetlerle ve yatırımlarla Mamak’ın kaderini değiştirdik" dedi.

Başkan Akgül, Hizmette 4 Yılını Anlattı
Ak Parti Mamak İlçe Teşkilatı tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen İlçe Danışma Toplantısına AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Tobaş Başkanı Ercan Kınacı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4 yıllık görev süresi içinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Akgül, mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesini Mamaklılara aktardı. Kentsel dönüşümden altyapı çalışmalarına, sosyal belediyecilik anlayışından yatırımlara, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri anlatırken Akgül’ün konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Akgül, “4 yılda yaptığımız yatırımlar sayesinde ilçemizin hem çehresi değişti hem de Mamak cazibe merkezi oldu. Ankara’da belediyeler arasında en çok yatırım yapan belediyeyiz. İnşallah bu yatırımların hepsini 2013 yılında hizmete açacağız” diye konuştu.

İlk iş olarak mali disiplini sağladıklarını belirten Akgül, Mamak Belediyesi’nin gelirinin artık giderinden daha fazla olduğunu söyledi.

Akgül, bir işi yapabilmenin ilk adımının bütçe olduğunun altını çizerek, “Mamak Belediyesi artık kendi ayakları üzerinde duruyor. Kaynaklarımız hizmet olarak geri döndü” dedi.

İlçeye ilkleri yaşatan bir belediye olduklarının altını çizen Akgül, Başkente örnek olan kapalı pazarlardan Mamak’ta uygulanan 7 ayrı kentsel dönüşüm projesine, aile merkezlerinden Mamak’ta spora yapılan dev yatırımlara kadar tüm çalışmaları vatandaşlara slayt eşliğinde anlattı. Mamak’ın artık tercih edilen ve parmakla gösterilen bir ilçe olduğunu kaydeden Akgül, “4 yılda yaptığımız hizmetlerle ve ilçeye kazandırdığımız yatırımlarla Mamak altın çağını yaşıyor” dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan Akgül’ü başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak, “Belediye başkanımız, yaptığı başarılı hizmetlerle halkımızın ve teşkilatımızın gönlünde taht kurmuştur. Ayinesi iştir kişinin, biz yapılan işle, eserle ortadayız. Türkiye değişti dönüştü, daha yapacak çok işimiz var” dedi

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de belediye ve teşkilat arasındaki diyalogun başarıyı daha da artıracağını kaydederek, “2012 yılı rekorların tazelendiği bir yıl oldu. Belediyemizin icraatlarını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Başkanımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA