Muş'ta Sporculara Malzeme Dağıtıldı

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nce, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne aktarılan ödenekle alınan spor malzemeleri, amatör spor kulüplerine dağıtıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda malzeme dağıtım töreninde konuşan Vali Ali Çınar, kentteki amatör spor kulüplerine destek vermek için, bütün kurumların işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Spor kulüplerine verilen desteklerden dolayı, çok sayıda başarılı sporcunun yetişeceğine inandığını ifade eden Çınar, ''İlimizde sporun altyapısını geliştirirken, bir taraftan sporcularımızı destekliyoruz. Spor kulüplerine gerekli desteği sağlamak için, valilik ve belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Spor yaşamında malzemeleri kullanarak, başarıya ulaşacak olan sporcularımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Bu malzemelerin alımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal ise, yardım kapsamında 61 kalem olan 3 bin 332 adet spor malzemesini dağıttıklarını ifade etti.

Törene, Mülkiye Başmüfettişi Adnan Gürsoy, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Genel Sekreter Vekili Şeyhmus Yentür, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin
Kaynak: AA