Polisten Öğrencilere İlgaz Gezisi

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü ortaklaşa düzenledikleri "Hayallerim Gerçek Oluyor" projesi kapsamında 22 öğrenciyi, Ilgaz Dağı'na geziye götürdü.

Polisten Öğrencilere İlgaz Gezisi
Adnan Menderes İlkokulu, İsmet İnönü Ortaokulu, T.O.B.B. Ortaokulu, Karatekin Ortaokulu ve İlker Tuncay İlkokulu'ndan 22 öğrencinin katıldığı gezinin ilk durağı Ilgaz Bölge Trafik Denetleme Amirliği oldu

İstasyon Amir Yardımcısı Abdurrahman Yürür burada öğrencilere istasyonun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, trafik kurallarının önemine değindi. Daha sonra Ilgaz Dağı’nda bulunan Yıldıztepe Kayak Merkezi’ne geçen minik öğrenciler, gönüllerince eğlenerek karın tadını çıkarttılar.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yetkilisi Mürsel Bal, proje ile öğrencilere destek olmayı hedeflediklerini belirterek, “Öğrencilerimizin yanlarında olduğunu hissettirmek ve onlara güzel bir karne hediyesi vermek amacıyla "Hayallerim Gerçek Oluyor' projesini uygulamaya koyduk. Bu kapsamda 22 öğrenci ile başladığımız bu proje önümüzdeki süreçte daha da geliştirilerek devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA