Karaman’da Mhp’li Belediye Başkanları Partiden İstifa Etti

Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) bir ilçe ve 2 belde belediye başkanı ile bir İl Genel Meclis Üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Karaman’da Mhp’li Belediye Başkanları Partiden İstifa Etti
MHP’li Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, Akçaşehir Belde Belediye Başkanı Şaban Atçeken ile Güneyyurt Belde Belediye Başkanı Celil Yağız ve Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Karaman, partilerinden istifa ettiklerini duyurmak için Öğretmenevi’nde basın toplantısı düzenledi.

Başkanlar adına konuşan Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, "Burada toplanmamızın sebebi partimizden istifa ettiğimizi duyurmak içindir. Bizler gördüğümüz lüzum üzerine bu tarih itibariyle partimiz olan MHP’den istifa etmiş bulunmaktayız. Bundan sonraki süreç nasıl işler zaman gösterecek. Seçildiğimiz günden bugüne ilçelerimizde, beldelerimizde halkın teveccühüne mazhar olmuş bizler, layıkı ile görevimizi yerine getirdik. Hiçbir kimseden rahatsızlığımız yok. Hiçbir kimseden tehdit gibi bir durum yok. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanları olarak tehdit asla söz konusu olamaz. Seçildiğimiz günden bugüne MHP’nin başkanları olarak AK Partili milletvekillerimizden hep ilgi alaka gördük. Ankara’ya gittiğimiz zaman işlerimizi kolaylaşması yönünde hep onlardan yardım gördük. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda yine vekillerimizin yanımızda olacağına inanıyorum. Onun için bundan sonraki süreçte herhangi bir olumlu veya olumsuz dedikoduya mahal vermemek için birinci ağızdan sizin aracılığınız ile şehirlerimizin bu güzel insanlarına buradan mesajımızı vermiş oluyoruz. Bundan sonraki süreci zaman gösterecek. Bizler çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA