CHP’li gruptan Türk Bayrağı'na akıl almaz saygısızlık

Metrobüs uygulamasını protesto etmek için Gölbaşı ilçesinde toplanan bir grup CHP’li akıl almaz bir saygısızlığa imza attı.

CHP’li gruptan Türk Bayrağı'na akıl almaz saygısızlık
CHP'li bir grup metrobüs uygulamasını protesto etmek için Gölbaşı ilçesinde toplandı. Aralarında CHP ilçe Başkanı Ercan Şimşek'in ve CHP meclis üyesi Yusuf Aksakal'ın da bulunduğu grup TOKİ konutlarının önüne at arabalarıyla geldi.

BAYRAĞIMIZI BEYGİRİN ÜZERİNE ASTILAR
CHP'liler sözde protesto adına büyük bir saygısızlığa imza attı. Hiç utanmadan getirdikleri beygirin üzerine Türk Bayrağı asma küstahlığı gösterdiler. Türk Bayrağı'na yapılan bu akıl almaz saygısızlık büyük tepki topladı. Beygirin üzerinde hiç utanmadan sıkılmadan poz veren kişi de CHP Meclis grubunda çalışan Hasan Ali Gündüz'dü.

GÖKÇEK: HİÇ UTANMAMIŞLAR
Hiç utanmadan yapılan bu saygısızlığa tepki yağdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek 'Hiç utanmamışlar' dedi. Gökçek, Twitter hesabında 'Bu protestocularda milli gurur yerlerde… Utanmadan beygirin üzerine güya Türk Bayrağı asmışlar' diye yazdı. Gökçek, vatandaş tepkisi gibi yansıtılan olayın siyasi bir organizasyon olduğunu da Twitter hesabından belgeledi.

'ORGANİZE EDENLER CHP'Lİ YÖNETİCİLER'
Gökçek, 'Protestonun halkla ilişkisi yoktu. Tamamen siyasi içerikli bir gösteriydi.Organize edenler CHP'li yöneticiler ve sol görüşlü olduğu bilinen kişilerdi. On binlerce insanın oturduğu TOKİ evlerinde ancak 30 kişi toplayarak rezil olan bu kişilere iltifat etmeyen TOKİ sakinlerine teşekkürü borç biliyorum. Ancak bazı MHP'li yöneticilerin bu kışkırtıcılar arasında bulunması beni üzmüştür' ifadelerini kullandı.

CHP'LİLER SIRRA KADEM BASTI
Bazı CHP'lilerin yaptığı akıl almaz saygısızlığın ve çirkin protestosunun ardından gözler CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'na çevrildi. Yaşananlar için CHP İlçe Başkanlığı'nın kapısını çalan Beyaz Haber ise yetkililere ulaşamadı. Protesto adına büyük bir saygısızlığa imza atan CHP'liler eylem sonrası sırra kadem bastı.

ŞİMŞEK: BEN BAYRAĞI GÖRMEDİM!
Beyaz Haber'in ulaştığı ve yine protestoda yer alan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ise beygirin üzerine asılan Türk Bayrağı'nı görmediğini söyleyerek 'Görseydim tepki gösterirdim' ifadelerini kullandı.