Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Giresun’da taburcu olan hastayı taşıyan ambulans kaza yaptı.

Hasta Taşıyan Ambulans Kaza Yaptı: 2 Yaralı
Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 14.15 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Liman Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, liman kavşağına girmekte olan Mustafa Kayaş yönetimindeki 28 EP 686 plakalı araca taburcu olan hastayı taşıyan bir ambulans çarptı. Kazada hafifi yaralanan araç sürücüsü Mustafa Kayaş’a ilk müdahaleyi ambulansta bulunan sağlık ekipleri yaptıktan sonra yaralı Kayaş daha sonra ambulansla Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kafa travması geçirdiği öğrenilen ambulanstaki görevli hemşire de Giresun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ambulanstaki taburcu olan hasta ise bir başka ambulansla Tirebolu Devlet Hastanesi'nde kontrolden geçirildikten sonra evine götürüleceği bildirildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen Giresun Sağlık il Müdürü Cengiz Cindemir olay hakkında bilgi alırken ambulansta bulunan yaralı hastanın taşınmasına da yardımcı oldu. "Kazanın ölümle sonuçlanmaması bizi biraz olsun sevindirdi" diyen Cindemir, "Çok şükür büyük bir yaralanmada meydana gelmedi herkese çok geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Kaza sonrası ambulansta ve diğer araçta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor .
Kaynak: İHA