Milletvekili Erdoğan, Kaymakam Çelik’i Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban Kaymakamlığı’na vekaleten atanan Kaymakam Mehmet Haşim Çelik’i makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Milletvekili Erdoğan, Kaymakam Çelik’i Ziyaret Etti
Milletvekili Erdoğan, Kaymakam Vekili Mehmet Haşim Çelik’e ilçedeki yapacağı çalışmalar için her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, ilçenin sorunlarını gündeme getirip çözüm üretmesi için uzun zamandan beri kent konseyi kurulmasının gerekli olduğunu söyledi.

Erdoğan, en kısa zamanda ilçede bir kent konseyi kurulmasını sağlayacağını ifade etti.

Kaymakam Vekili Çelik’ten ilçeye verilecek hizmetler ve projeler hakkında bilgi alan Milletvekili Erdoğan, “Kaymakam Çelik’e ilçeye yapacağın çalışmalarından dolayı şimdiden teşekkür ederim. İlçeye hizmet için yapacağınız her türlü projenize destek vermeye her zaman hazırım” dedi.

Kaymakam Vekili Çelik de, Milletvekili Erdoğan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Milletvekili Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş’i ve Araban İlçe Emniyet Amirliği görevine atanan Mehmet Hakan Çelik’i de ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Gaziantep Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Cuma Reyhan, AK Parti Gaziantep İl Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Kesik, AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Dalkan, Mehmet Ali Altınay ve Battal Aslan, AK Parti Araban İl Genel Meclisi üyeleri Şıh Mehmet Ulukök ve Halit Ömeroğlu, AK Parti Araban eski İl Genel Meclis Üyesi Battal Gazi Taşdemir ve bir grup partili katıldı .
Kaynak: İHA