Laçin Narlı Yibo’ya Meb’ten Ödül

Çorum’un Laçin ilçesi’ndeki Narlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, “Gözünüz Arkada Kalmasın “ projesi ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yenilikçi eğitim ve öğrenme program ve yöntemlerinin uygulanması suretiyle eğitimde kalite ve başarı seviyesinin yükseltilmesi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Laçin Narlı Yibo’ya Meb’ten Ödül
Laçin İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Mert, proje koordinatörü Erdem Öz ve proje ekibinden Ayfer Vural ödüllerini Ankara Başkent Öğretmenevi’nde düzenlenen törenle Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in ellerinden aldı.

5 bin 473 projeden ödül verilen 18 projeden birisini hazırlayan Laçin Narlı YİBO’da uygulanan proje ile, eğitsel anlamda başarıyı yakalayabilmek için, öncelikle öğrencilerin sosyal faaliyet etkinlikleri ile birlikte, içlerindeki aile özlemini mümkün olduğunca en aza indirilmesi, okulla duygusal bağ kurmaları amaçlanıyor. Projede ayrıca öğrencilerin okulu severek ve isteyerek geldikleri bir yuva haline getirmek düşüncesi benimseniyor.

Laçin İl Milli Eğitim Müdürlüğü daha öncede “Bu Benim Eserim” adlı projede birincilik, TKY alanında iki defa Teşvik Ödülü ,Emged Emepya projelerinde bir üçüncülük ve Jüri Özel Ödülü alarak Çorum’u temsil etmişti .
Kaynak: İHA