Başarılı Öğrenciler Kilim Mobilya Tarafından Ödüllündirildi

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla tarafından ödüllendirildi.

Başarılı Öğrenciler Kilim Mobilya Tarafından Ödüllündirildi
Geleneksel hale gelen ödül töreninde ayrıca dönem birinci, ikinci ve üçüncüler de ödüllendirildi. Altınla ödüllendirilen öğrenciler Kilim Mobilya Ailesine verdikleri maddi ve manevi destek için teşekkür etti.

Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla yaptığı konuşmada bu okulun kendisi için çok önemli olduğunu, geleceğin diplomat ve bürokratlarının bu okullardan yetişeceğine inandığını ifade etti.

Ayrıca okulun düşük puanlarla aldığı öğrencilerden daha ilk mezunlarını verdiği bu yılda yüzde 84’lük yerleştirme oranıyla ciddi bir başarı yakaladığını ifade etti.

Ayrıca bu okula yerleşen öğrencilerin taban puanı itibariyle okulun İstanbul Sosyal Bilimler Lisesinden sonra Türkiye’de ikincisi sıradan öğrenci almasının da son derece manidar olduğunu ifade etti.

Ayrıca okuldan mezun olan öğrencilerden en yüksek puanla üniversiteye yerleşen ilk üç öğrenciye de Kilim Mobilya olarak burs vereceklerini söyledi.

Mehmet Yayla emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti .
Kaynak: İHA