İsmail YK, Çatalpınar’ı Coşturdu

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 10. Altın Fındık Kültür Turizm Festivali’nde sahneye çıkan ünlü pop sanatçısı İsmail YK, hareketleri şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu.

İsmail YK, Çatalpınar’ı Coşturdu
Çatalpınar Belediye meydanında gerçekleşen 10.Altın Fındık Kültür Turizm Festivali konserlerine Fatsa, Aybastı, Çamaş ve Kabataş ilçelerinden katılım oldu. Konser, sanatçı Sebile Can’ın sahne alması ile başladı.

Sebile Can’ın konserinin ardından Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş sahneye bu yıl ilçeden üniversiteyi kazanan ve kayıt yaptıran 27 öğrenciyi davet etti. Belediye Başkanı Muhasin Eriş öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek kendilerini birer tablet bilgisayar ile ödüllendirdi. Başarıyı her zaman ödüllendireceklerini ifade eden Başkan Eriş, “İlçemizdeki eğitim seviyesi her geçen yıl artıyor. Bizde karınca kararınca öğrenci kardeşlerimizi teşvik etmeye çalışıyoruz. Yeter ki onlar okusun biz kendilerine her zaman desteğimiz olacak” dedi.

İSMAİL YK COŞTURDU Üniversite öğrencilerine ödül takdiminin ardından ünlü pop sanatçısı İsmail YK, sahneye çıktı. İsmail YK eski ve yeni şarkıları ile konsere katılan herkese unutamayacakları coşkulu bir gece yaşattı. Çatalpınar Belediye Başkanı Muhasin Eriş, konserin bir bölümünde sahneye çıkarak pop sanatçısı İsmail YK’ya plaket takdiminde bulundu .
Kaynak: İHA