Aldırmaz 'Gözetleme Kulesi'nde

Pelin Esmer’in, hem yönetip hem de senaryosunu yazdığı “Gözetleme Kulesi” filminin galası 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali' kapsamında gerçekleştirildi.

Aldırmaz 'Gözetleme Kulesi'nde
Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali çerçevesinde, Pelin Esmer’in senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmin galasına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da katıldı.

Real Alışveriş Merkezi içerisindeki Cinemaximum’da gerçekleştirilen galaya ilgi büyüktü. İzleyiciler adeta salona sığmadı.

Filmin galasına, film ekibinin yanı sıra sinema dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, filmi oyuncularla birlikte izledi, filmden sonra film oyuncularına ve teknik ekibe çiçek verdi.

Film ekibine Altın Koza Film Festivali’ne sundukları katkıdan dolayı teşekkür eden Zihni Aldırmaz, “Sizleri Adana’da konuk etmekten dolayı çok mutluyuz. Güzel bir eser ortaya çıkmış. Sizleri kutluyorum. Biz Türk sineması için 14 bin 500 kilometre yok katettik. Şimdi görüyorum ki bu mesafe az. İnşallah seneye bunu iki katına çıkaracağız” dedi.

Pelin Esmer'in kaleminden ve yine kendi yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan filmin baş rollerini Olgun Şimşek ve Nilay Erdönmez paylaşıyor. Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çekilen filmin kadrosunda Menderes Samancılar, Rıza Akın ve Laçin Ceylan gibi güçlü isimler de yer alıyor .
Kaynak: İHA