Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi 20. Olağan Genel Kurulu

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi 20. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Tek liste halinde gerçekleşen kongrede Başkan Basri Keskin güven tazeledi. Kongrede divan başkanlığını yapan Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, terörün Türkiye'de bitmesi gerektiğini savundu.

Kızılkanat düğün salonunda gerçekleşen kongreye Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, TÜED'in Ankara, Erzurum, Eskişehir, Çorum ve Sincan Şube Başkanları, CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yaşar Çavuşoğlu, diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve üyeler katıldı.

Kongrede divan başkanlığını TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, üyeliklerini ise Ankara Şube Başkanı Recep Orhan, Erzurum Şube Başkanı Enver Ağcakale, Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru ve Sincan Şube Başkanı Talip Hakverdi yaptı.

TÜED Genel Başkanı Ergün, son günlerde meydana gelen terör olaylarına dikkat çekerek, Türkiye'nin planlı programlı bir iç savaşa sürüklenme girişiminde bulunulduğunu yönünde gelişmelerin yaşandığını kaydetti.

Ergün, şunları söyledi:

''Türkiye sanki planlı programlı bir iç savaş yaşıyor. Terör belası anaların yüreğini dağlıyor. Ne oldu da yüz yıllardır kardeşçe birlikte yaşadığımız bu yerde hangi hain eller ortaya çıktı da böyle oldu. 30 yıldır bu terör belasını yaşıyoruz. Ülke ekonomisinin büyük bölümü teröre gitti. Yeter artık bu terör belası bitsin.''

Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ise Türkiye Emekliler Derneği'nin, ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında geldiğini bildirdi.

Yayıncı: Emrah Yaşar
Kaynak: AA