Dadaşkent’e Yeşil Makyaj

Aziziye Belediyesi örnek bir ilçe oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Dadaşkent’e Yeşil Makyaj
Üç yılda rekor seviyede asfalt ve kilitli taş çalışması yaparak yol sorununu çözen belediye, çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verdi. Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi’ndeki bina boşluklarının bordürlerini yenileyen belediye, ağaç ve çiçek dikimi gerçekleştirerek ilçeye estetik bir görüntü kazandırıyor.

Bina boşluklarına desenli ve renkli bordürler döşeyen belediye, içerisine de ağaç ve çiçek dikimi yaparak Milli Egemenlik Caddesi’ni örnek bir cadde görüntüsüne kavuşturacak.

ÖRNEK BİR CADDE OLUŞTURULUYOR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Milli Egemenlik Caddesi’nin Erzurum’un örnek caddesi olduğunu ifade ederek, “Büyükşehir belediyemiz kaldırımlarını yeniledi ve ışıklandırmasını yaptı. Biz de Aziziye Belediyesi olarak ağaçlarını değiştirdik ve el birliğiyle caddeye estetik bir görünüm kazandırdık. Şimdi Milli Egemenlik Caddesi’ndeki bina boşluklarında çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bordürleri yeniledik ve çitlerle çevirdik. İçerisine çam ağaçları ile meilland gülleri dikeceğiz. Halkımızın yürürken nefes alacağı bir görsel ziyafet sunacağız. Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi herkesin gıptayla bakacağı örnek bir cadde olacaktır.” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIMIZDA GÖRSEL ESTETİĞİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ
Aziziye’nin çehresini değiştirmek için göreve talip olduklarını ve aradan geçen üç yılda çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Cengiz, “Hizmette önemli parametrelerden biri de estetiğin ön palana çıkmasıdır. Biz yaptığımız her çalışmada görsel estetiğe büyük önem veriyoruz. Yaptığımız asfalt çalışmalarında, çevre düzenlemelerinde ve yatırımlarda öncelik estetik bir görüntü ortaya çıkarmaktır. Bunu yaparken her türlü ayrıntıyı önemsiyoruz. Çalışmalarımızın hemşehrilerimiz tarafından da takdir görmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ekibimizle birlikte ilçemize hizmetin en güzelini sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.” diye konuştu .
Kaynak: İHA