Sinoplu Vaiz Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Pazar günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sinoplu Vaiz Muharrem İncesoy, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sinoplu Vaiz Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Sinop'ta uzun süredir vaizlik yapan ve geçtiğimiz günlerde Ardahan'ın Hanak ilçe müftülüğü görevine atanan Muharrem İncesoy (54), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası olan ve 33 yılı aşkın süredir Diyanet İşleri Başkanlığı'nın çeşitli kademelerinde görev yapan Muharrem İncesoy, bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyordu.

54 yaşında kansere yenik düşen ve tedavi gördüğü Samsun Medical Park hastanesinde pazar günü öğle saatlerinde hayata gözlerini yuman Muharrem İncesoy'un ölümü, mesai arkadaşları ve tüm Sinopluları da derinden üzdü. İncesoy'un hastaneden alınan cenazesi büyük bir konvoy eşliğinde Demirciköyü'ne getirildi.

İncesoy'un köye gelişi sırasında yakınları ve sevenleri gözyaşı döktü.

Muharrem İncesoy için öğlene müteakip köy mezarlığında cenaze namazı kılındı. Alaaddin Camisi İmam Hatibi Abdullah Güney tarafından kıldırılan cenaze namazına Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, İl Müftüsü Yalçın Toppçu, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal, Erfelek Müftüsü Hasan Başoğlu, Sinop İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Batur, müftülük personeli, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İncesoy'un cenazesi köy mezarlığında ki aile kabristanlığında, bir süre önce vefat eden babasının yanına gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İHA