Mustafa Hamarat Salman’da

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Akkuş ilçesi Salman beldesinde incelemeler yaptı.

Mustafa Hamarat Salman’da
Belde girişinde Salman Belediye Başkanı Mehmet Demirci, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çayıroğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belde halkı tarafından karşılanan Hamarat’a Çaybaşı Kaymakamı Berkan Sönmezay, AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, AK Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin Semiz, İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık, Çamlı Belediye Başkanı Sebahattin Bol, Hanyanı Belediye Başkanı Bahattin Taş, Akpınar Belediye Başkanı Osman Çamoğlu eşlik ettiler.

Salman beldesindeki yapımı devam eden yollar ile konkasör ocağını gezen Hamarat, Salman Belediye Başkanı Mehmet Demirci’den bilgiler aldı. Halen yapımı süren konkasör ocağının günde Bin metreküp dört sınıf malzeme üreteceğini ve bir ay içinde açılacağını belirten Belediye Başkanı Demirci, 15 km’lik Salman-Salıpazarı yolunu genişletme çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Yolda belediyeye ait araçların çalıştığını, Özel İdare Genel Sekreterliği’nin mazot yardımında bulunduğunu belirten Demirci, 2013 yılı bahar aylarına kadar yolun açılacağını söyledi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise yolun bir an önce bitirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, konkasör ocağının açılışında bulunmak istediğini belirtti.

Hamarat, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çayıroğlu’nun çocuklarının sünnet düğününe de katıldı.

Kaynak: İHA