Milletvekili Mehmet Erdoğan Antepfıstığı Hasadı Yapan Üreticileri Ziyaret Etti

Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı Elif Beldesini ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Antepfıstığı hasadı yapan üreticileri ziyaret etti.

Milletvekili Mehmet Erdoğan Antepfıstığı Hasadı Yapan Üreticileri Ziyaret Etti
Milletvekili Erdoğan, AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ve bir grup partililerle birlikte Elif beldesinde Üntepfıstığı hasadı yapılan bölgeye giderek üreticileri ziyaret edip bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında Milletvekili Erdoğan’a antepfıstığı ikram eden üreticiler, bu yıl Antepfıstığı fiyatının düşük olmasından yakındı. Antepfıstığının baklava, dondurma, pasta, çikolata ve şekerleme gibi gıda sektöründe de yoğun olarak kullanıldığını belirten üreticiler, Antepfıstığı fiyatının bu yıl düşük olduğunu belirterek hükümetin Antepfıstığına ürün desteği vermesini istedi.

Erdoğan, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ve üreticilerle Antepfıstığı bahçesinde ürün kalitesi ve fiyatı konusunda bir süre sohbet etti. Elif Beldesinde üretilen Antepfıstığının kalitesinin yüksek ve lezzetli olduğunu belirten Milletvekili Erdoğan, üreticilerin talepleri doğrultusunda gerekli adımların atılacağını ifade etti .
Kaynak: İHA