Hemşeri Derneklerinden Yenişehir Kaymakamına Ziyaret

Yenişehir derneklerinin yöneticileri, yeni göreve başlayan Kaymakam Süleyman Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hemşeri Derneklerinden Yenişehir Kaymakamına Ziyaret
Ziyarette dernek yöneticileri kendilerini tanıtarak, Yenişehir’e hizmet için her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, “Dernekleşmek Son derece önemlidir. Bursa yakın olmasına rağmen dernekleşmeniz mutluluk verici. Bundan Sonra birlikte çalışacağız. İnanıyorum ki hepinizin Yenişehir ile ilgili güzel düşünceleri vardır. Bunları hayata geçirmek için el ele çalışacağız. Sizlerden tek ricam köy muhtarlarınızla ihtilafa düşmeyin. Birlikte hareket ederseniz daha verimli olursunuz” diye konuştu.

Kaymakamların ilk görevinin bulundukları yerin huzurunu sağlamak olduğunu belirten Yılmaz, “Yenişehir huzurlu bir ilçe. Huzurun olduğu yerde her türlü hizmeti yapmak kolaydır. Bize bundan Sonra el birliği ile hizmet yapmak düşüyor” şeklinde konuştu.

Ziyarette Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Yenişehirliler Derneği Başkan yardımcısı Ercan Özel, Yenişehirliler Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Bursa Genç Yenişehirliler Platformu Başkanı Ahmet Yaşa ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Araz, Çiçeközü Köyü Derneği Başkanı Fikret Kirişçi, Karaamca Köyü Dernek Başkanı Tuncay Demiray, Akbıyık Köyü Dernek Başkanı Zati Ateş, Fetiye Köyü Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Güvenç, Burcun Köyü Derneği Başkan Yardımcısı Hayati Yel hazır bulundu .
Kaynak: İHA