Burdur'da Okul Servislerine Denetim

Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından okul servisleri denetlendi.

Burdur'da Okul Servislerine Denetim
Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi okul servislerindeki eksikliklerin tamamlanması amacıyla gerçekleşen denetimde trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Özuğur ve Burdur Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ömer Üçtepe okul servisi şoförleri ile görüştü. Trafik polisleri denetleme kapsamında okul servisleri üzerindeki uyarıcı levhaları, servis koltukları, servis koltuklarında emniyet kemerinin bulunup bulunmadığı, ruhsat ve ehliyet kontrollerini yaptı.

Okul servislerinin her yıl eksikliklerini tamamlaması amacıyla okullar başlamadan önce denetlediklerini dile getiren İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Özuğur, "2012-2013 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle ilimizde faaliyet gösteren okul servislerinin kontrollerini yapıyoruz. İlimizde 25 araç şehir içi, 9 araç da köylerden taşımalı servis yapacaklar. Yeni eğitim ve öğretim yılının çocuklarımız burnu kanamadan rahat bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

SS. Bur Tur Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Zeki Şen ise, okul servislerinde koltuk sayısı kadar öğrenci alındığını, okul servislerinin kontrol yapıldıktan sonra belirlenen eksikliklerin tamamlandığını belirtti.

Kaynak: İHA