Gazeteci Pak Evlendi

Erzurum basınının sevilen simalarından biri olan gazeteci Recai Pak, Eda Kenger ile evlendi.

Gazeteci Pak Evlendi
Aziziye Belediyesi’nde Basın Danışmanı olarak görev yapan Pak’ın düğün merasimi, Yıldız Düğün Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Gazeteci Recai Pak ile Eda Kenger’in nikahını Aziziye Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Coşkun kıydı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile AK Parti Erzurum Milletvekilleri Dr. Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak, Fazilet Dağcı Çığlık ve Adnan Yılmaz ile Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, düğün törenine gönderdikleri telgraflarla renk kattı.

Aziziye Belediyesi Başkan Yardımcısı Hanifi İspirli, Aziziye Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Oral, Dadaşkent Eski Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile kentte görev yapan gazetecilerin de katıldığı düğün töreninde Pak çifti, gecede gönüllerince eğlendi.

Mesleğe 1999 yılında Erzurum Gazetesi’nde başlayan Recai Pak, muhabirlik, sayfa sekreterliği, yazı işleri müdürlüğü ve görsel yayın yönetmenliği birimlerinde aktif görev aldı. Bir dönem Albayrak ve Hakimiyet gazetelerinde de çalışan gazeteci Pak, halen Aziziye Belediyesi’nde basın danışmanı olarak görev yapıyor .
Kaynak: İHA