Çaybaşı Belediyesi Faaliyetleri

Çaybaşı Belediye Başkanı Sarıkoca, ''Çaybaşı'na modern bir kültür sitesi ve belediye hizmet binası kazandırmak için inşaat çalışması başladı'' dedi.

Sarıkoca, yaptığı açıklamada, ilçede eksikliği hissedilen kültür sitesi ve belediye hizmet binasının ihalesinin yapıldığını söyledi.

İhaleyi 402 bin 177 lira bedelle alan Ege Park Yapı İnşaat'ın çalışmaya başladığını belirten Sarıkoca, şunları kaydetti:

''Çaybaşı'nda toplantı ve organizasyonlar başta olmak üzere kültürel faaliyetlerimizi yapabileceğimiz bir yerimiz yoktu. Bunun yanında belediye hizmet binamız da yetersizdi. Bütün bu ihtiyaçlarımızı göz önüne aldık, ihale yaptık. Çaybaşı'na modern bir kültür sitesi ve belediye hizmet binası kazandırmak için inşaat çalışması başladı.

Eski belediye lojmanı ve hal binası olarak adlandırılan 380 metrekare taban alan üzerine kültür sitesi ve belediye hizmet binası yapımına başlandı. Binamız bodrum katı ile birlikte 6 kat olarak planlandı. Yüzde 50'si ihaleyi alan ilgili firma tarafından 180 iş günü içerisinde yapılacak. Geri kalan kısmının yapımı için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan bir kısım destek alınıp tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.''

Muhabir: Hacer Coşkun

Yayıncı: Orhan Topal
Kaynak: AA