Balaban'dan Asad Çadırına Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban Ankaralı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASAD) Şentepe’de açtığı iftar çadırını ziyaret etti.

Balaban'dan Asad Çadırına Ziyaret
Vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Balaban, “Kendi bölgemizdeki vatandaşlarımıza bizim gibi yardım eli uzatan ASAD’a teşekkür ediyorum” dedi.

Miniklerin de unutulmadığı ziyarette oyuncak dağıtımına Balaban’ın yanı sıra ASAD Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Akgümüş, ASAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Samanyolu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve ASAD Genel Sekreteri Şükrü Özsoy katıldı.

Şentepe’de ihtiyaç sahibi aileleri ve kimsesiz vatandaşları da ASAD yöneticileri ile birlikte evlerinde ziyaret eden Balaban, Ramazan ayı süresince ilçe genelinde 3 yerde iftar çadırı kurduklarını söyledi.

Şentepe Bölgesi’nde çok sayıda yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Balaban, “Yenimahalle Belediyesi olarak gücümüz yettiği kadar bu bölgedeki kimsesiz vatandaşlarımızın kimsesi olmaya gayret gösteriyoruz. Bu bölgede YeniKart sahibi çok sayıda vatandaşımız bulunuyor. Bu bölgeye yapılan destek ve yardımlar bizleri çok mutlu ediyor. Çadırlarımızda günde ortalama 3 bin kişi iftar yapıyor. Bu çadırlardan biri de Şentepe bölgemizde bulunuyor ”dedi

Akgümüş ise ASAD’ın kurmuş olduğu çadırda iftar vermek isteyen hayırsever Ankaralı iş adamlarını beklediklerini belirtti.

Kaynak: İHA