Kılıç ve Köktaş İlçede Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Ladik İlçe Teşkilatı iftarda bir araya geldi.

İftara, AK Parti Samsun Milletvekilleri Çağatay Kılıç, Ahmet Yeni, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Yemeğin ardından AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ile İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçede vatandaşlarla sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulundular.

Kılıç ve Köktaş, Diyarbakır'da PKK ile girdiği çatışma sonucu 40 yaşında şehit olan polis memuru Mehmet Erçin'in evini de ziyaret ettiler.

Çağatay Kılıç, gece, gündüz demeden ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşların kendilerine ulaşmasını beklemeden onlara gittiklerini ifade ederek, ''Bu akşam güzel bir birliktelik yaşandı. AK Parti ailesi olarak, Ladik ilçe teşkilatı ve partililerle bir aradayız. Vatandaşlarımızla bir araya geliyor onların evlerine konuk oluyoruz. Amacımız onlara hizmetin en iyisini verebilmek. Biz siyaseti oturduğumuz yerden veya beyanatlar vererek yapmıyoruz. Görüyorsunuz ben ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş bey vatandaşlarımızla bire bir görüşüyoruz onların bize gelmesini beklemeden biz onlara ulaşıyoruz'' dedi.

Kılıç, teşkilatın da desteğini alarak çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA